Agoda


Wednesday, December 30, 2015

REVIEW : GRAND OPENING MALVITA PENANG

Salam korang.
Cuti new year wat gapo?

Start jumaat ni cuti sampai la ahad cuti, weee bestnya la kan. Lama gila pulak tu. Baloqqq aaaa tu senin nak p reja kan pasni. Pakat duk Monday Blues sokmo la. Apa kata esok hampa p usha2 kat Malvita.
Alaaaa kan hari tu kami duk upload kat ig jadi gila sat p Malvita untuk review.
Memang berdarah wei mata tengok baju2 dia semua. Nangis bucu katil la kalau xgrab sehelai kan. ****nangis lagi****

Ok lah jom nak share serba sedikit pasal Malvita ni. Actually Malvita ni adalah Vendor Boutique yang exclusively membawakan brand2 yang best gila macam:

Adleenur
Adora.co
Alhumaira Contemporary
Ashh&Annas
Ammara Official
Anggun Zara
Arricia Core
Bymawaddahizzati
Bynuramirah
Cattleya
Chentaqaseh
Clarameeca
Claseekha
Dewi Anggun Hijab
D'loris
Edast
Elrah Exclusive
Fynnjamal RTW
Heaxabell
Imaan Boutique
Jubah Souq
Leeyanarahman.co
Malady Couture
Marlena Hijab
Medifeet
Mumu Scarves
Nealofarhijab
Neng geulis
Padieka Raccolta
Qaira Hijab
Qoma Boutique
Sincerelybyus Shawls
Shawlforyou
Sha Zaha
Sugarsista
Three_Ns
Wa.Clothing
Wrap Official

So amcam? Gila tak. Kami hat p review ni tahap meroyan dah. Ya lah kami masuk butik sebelum orang lain masuk. Dalam kul 9 mcm tu kami masuk untuk review2 and ambil gambaq dulu. Memang perghhhh kagummm aaaa.
Malvita ni dua lot kedai tau. So ruang dia sangat2 spacious memang orang kata best la nak shopping tu.

Tengok collection shawl yang ada. Best tak best?

Pantang jumpa cermin la aku ngn kakak aku sorg ni
Amcam rambang mata dak?
Tudiaaa crowd punya ramai tu. Nasib kami geng #projekbloggerutara dapat masuk review awai dalam kul 9 pg macam tu.


Antara koleksi-koleksi yang available kat Malvita.

Perasmian oleh kedua-dua parents owner Ain n Mat Duan.

Ni la dia geng blogger gila glam gitew ha. Seronoknya dapat goodies bag dari Malvita lagi tau.
Ni la ketiga-tiga owner Malvita. Dak Ain ni junior aku masa kt SAINA, aku form 5 dia form 1. Terasa tua sangat duk kat sebelah Ain.

Team #projekbloggerutara dan owner Malvita. Tenkiu na sebab jemput kami.

Me n Ain. Actually Malvita ni butik kedua si Ain n Mat Duan ni
First butik depa Dreamon dekat dengan Sunway tu betoi-betoi belakang Petronas ja.

Nak dijadikan cerita hari yang grand opening tu aku memang tak sempat nak grab apa-apa. So hari Rabu minggu lepaih apa lagi cilok sat la p kr Malvita.

Hasilnya......

Selamaatttt da grab sehelai jubah dr Cattleya. Harga asai RM199 tinggai RM99 ja. Tak ke melampau sangat tu SALES dia. Yang bestnya SALE utk Cattleya ni sampai 15hb jan ya.


Takkan jubah ja kan. Mesti la ada tudung sekali. Dis sparrow shawl/ tudung from Sincerlybyus shawl. Shawl/tudung ni sebenarnya RM25..now only RM20..

So memang berbaloi la kan nak grab jubah time2 gini haaa. Balik dari Krabi nanti nak grab lagi laa.

Hampa pun jangan miss tau SALES kat MALVITA ni tau. Rugi la tak grab sehelai dua. Next duk target kasuk Medifeet tu. Try pakai hari tu sedap and comfy sangat2 tau. Lepas ni bulan2 tau dah nak p mana kan???

Yang mana tak LIKE lagi page MALVITA naa

Fb: Malvita Penang>
Instagram:
Malvita Penang

From time to time hampa boleh la check update kat situ. Mana tau ada CRAZY SALES lagi ka. Rugi oiii rugiii tak usha tengok.

To Ain & Mat Duan, tahniah. Semoga terus berjaya di masa2 akan datang.

#teamSAINApower
Ehh tetiba pulak kan



4 comments:

  1. Assalam alia,
    tahnaih3
    terbaek la Projek BLogger Utara

    Psssttt :

    ReplyDelete
  2. Terbaiklah #projekbloggerutara nie...
    nak kirim baju Fynn Jamal boleh??
    :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png