Agoda


Saturday, December 12, 2015

Bukan senang nak senang


Ni la tempahan sabun2 comel yang aku hadap selama 2 weeks plus ni...

Bayangkan 2000pcs aku kena siapkan sebab diorg nak wat as doorgift utk Xmas nanti.

Well aku pulak buat sorang-sorang kan. Nasib anak aku hntaq ke rumah bs. Saja la nak bagi Adriana berkawan sama kan.
Pulun la siang malam struggle sorang-sorang. Hari tu masa Adriana demam panas n sakit gums dia tu aku memang ingat kalau kena admit kat Gleneagles memang aku nak refund balik. Nasib Adriana ok lepas p ke dentist semua tu.

So struggle la aku buat sabun ni sorg2. Husband tolong aku packing2 skit ja. Yalah dia pun byk dateline project yang nak kena kejaq ujung2 tahun ni kan.


Tak sempat nak susun-susun dah time ni.

Fuhhh tengok2 semalam badan aku da start panas bahang semacam ja. Malam semalam pun mengigil. Pagi tdi kemuncak aku rsa macam tak larat sangat. Tu nasib aku da removed tonsils aku, kalau tak aku rasa badan aku boleh p ke tahap 39-40 degree C ok. Mandi ais takyah cerita la zaman dulu-dulu.

P la ke klinik tadi nak check tekanan darah sama sebab lately ni kepala aku selalu gak pusing2 ngn migraine lengkap. Nasib tekanan ok ja. Aku ni selalu low blood tu yg aku risau tu. Satg pengsan kat rumah sorang2 pulek dah.

Da siap jumpa doctor semua n tapau makanan sikit. Amir hantaq aku balik ke rumah. And dia bawak Adriana ikut dia p tengok kerja. Fuhh lega papa nak jagakan Adriana hari ni.

Telan ja ja ubat lepas solat Zohor terus aku lena sampai kul 5.30 ptg tadi. Bangun2 tu ok lah skit kan. Dah boleh la packing balik skit sabun2 tu.

Penat tu memang la penat kan. Tapi bila nampak hasil dia penat tu hilang la skit kan.


Cantik tak sabun homemade aku n kakak aku?
This soap stil available tau.
Sesapa nak boleh contact aku teruih na
Dijamin puas hati ok.
Yang paling penting PARABEN N SLS FREE!


Tempahan utk homemade soap doorgift pun masih dibuka tau. Cuma untuk kuantiti yang banyak tu kena roger awai2 la na. Sebab kita produk homemade tau. Bukan produk dari kilang oem naa. Kilang oem lain la tau. So please dont compared it. Nanti dah masuk cerita lain pulak tau.

So sesiapa yang nak order sabun homemade boleh check page kami kat
fb : Kathy's Homemade Soap
Instagram : kathyshomemadesoap

Yang nak order boleh whatsapp 0133363775 ok.

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. Comelnya.. geram tengok..

    Rasa nak makan pun hado...

    ReplyDelete
  2. tabik spring kat alia
    mmg gigih buat semua tu
    nti tunjuk ajarku sifu ok

    ReplyDelete
  3. cantiknyaa yang susun2 ikut kaler tu.. tone =)
    lepas dah siap semua boleh rehat da..

    ReplyDelete
  4. memang geram nanti nk oder la.. ehhehe

    ReplyDelete
  5. tabik spring kak alia buat sabun ni

    ReplyDelete
  6. Assalam alia,
    bersusah2 dahulu di penang
    bersenang2 kemudian di krabi
    #eh3 :P he3

    ReplyDelete
  7. Wah!!! Semangat betul alia..
    Sha doakan semoga terus maju dan mampu buka kilang sendiri nanti...
    Bisnes yang sangat ohsem..
    Sabun alia best sangat..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png