Agoda


Wednesday, November 11, 2015

Wordless wednesday


Bincangkan.
Manusia terlalu malas atau....?

posted from Bloggeroid

7 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. macam2 ada naa..tapi kalau paling MALAS pon kita makan nasi goreng telur jer..tp klu telur dardar pon beli yg ready made xtau laa memang MALAS tahap dewa la tu kut..

    ReplyDelete
  3. ahahaha ni malas tahap tak ada ubat kan ? lawak betoi la weh..
    kalo katalah malas goreng pun tolongla rebus.. hang panaskan ayaq jaaa da setel..

    ReplyDelete
  4. Semakin malas nampaknya manusia skrg nie..

    ReplyDelete
  5. Jalan mudah nk buat menu ni hahahaha org yg tak pndai nk tipu pun boleh

    ReplyDelete
  6. hahahaha semakin ramai yang malasssss la tu. takde alasan lain dah :p

    ReplyDelete
  7. Ni dh tahap teruk dh ni. Klau p beli gak xtau la

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png