Agoda


Tuesday, November 17, 2015

Top Commenter October

Hishhh...
Da tengah2 bulan baru nak up TOP COMMENTER FOR OCTOBER kan.
Hish apa la mak jem ni.
Lambat bebenau.
Tapi takpa.
Janji ditepati okey.

Jeng2

TOP COMMENTER UNTUK OCTOBER ADALAH.......






SITI YANG MENAIP

(sila la terjah blog cik adik manis ni. Dia ada cerita pasal travelog dia ke Melbourne hari tu. Mak jem ni dari dulu teringin sangat nak p Aussie lagi-lagi bila duk tengok Adam & Hawa balik ni. Tapi kalau tak silap yang tu kat Perth kan. Takpa la janji Aussie ye dak?doa kan lah mak jem pulak murah rejeki untuk ke sana nanti)

To SYM, hadiah claim nanti na kat Penang Street Jump tu ya.


posted from Bloggeroid

16 comments:

  1. wahhhhhhhhhhhhhhh ai is jeles
    majuk 18bulan kbai

    ReplyDelete
  2. tahniah CT ! xbaca lg cuti2 aussie

    ReplyDelete
    Replies
    1. mrajuk ngan Nina hahaa.. bila tah dia nak mai jenguk kita =P

      Delete
  3. Replies
    1. Duk cuba ni hahaha bom dah ni

      Delete
    2. uuuish nak kena pertahankan takhta ni.. kalo dak nanti Kak Ekin gulingkan kita haha =P

      Delete
  4. wow..besaunyer hadiah dari mak jem..nak jugakksss

    ReplyDelete
  5. oooops ceq baru jalan2 mai sini Kak Alia.. tak tahu pun kena seru disini..
    yahuuuuu oookaih nanti iols claim heehe.. *sengih*

    ReplyDelete
  6. ada la jugakkkkkkk up nya. kira ni konon nk buat bloglist every month tu hurmmmmm tinggal dalam mimpi aje laaaaa

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png