Agoda


Wednesday, November 11, 2015

Kejadian tanah runtuh di Bukit Tinggi




KM 52.4 Highway Karak - KL (sebelum Petronas Afendi Hill) ditutup kedua belah. Disyaki 4 buah kereta tertimbus.
Banyak lagi kawasan lain yg terlibat tanah runtuh. Tapi ini yg paling teruk. Elakkan menggunakan Highway KARAK-KL Sekarang...


***Allahu. Bagi yang plan nak travel ke Pahang or Pantai Timur yang guna hiway ni please gunakan laluan alternative ya. Risau pulak dengar. Musim hujan dah nak start. Semoga kita semua dilindungi Allah.

posted from Bloggeroid

8 comments:

  1. syukur takda kemalangan jiwa..tapi serius takut tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg xda kemalangan jiwa eh?
      Yg 4 buah kereta tu mcm mana kak?
      Risau dengaq psal landslide la apa la

      Delete
  2. selalu beringat while memandu n memandu dengan berhemah.. baca doa naik kenderaan n ayat qursi always jadikan amalan.. insyallah Allah lindung =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. btul...akk pun slalu amalkan Bismillah 5 tu...

      Delete
  3. Menakutkan bila tgk video2 yang diorang rakam and berita mengenai bencana nie.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. kannn musim hujan ni memang risauuuu sangat ;(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png