Agoda


Wednesday, November 25, 2015

Food review: The Wanted Grill

Ok dah lama kan tak review tempat makan yg best kan...

So jom kali ni nak cerita pasal satu kedai Western Food. Kedai ni located dekat Perda tau.


Sempoi-sempoi ja kedai dia.


Kedai dia pun takla crowded sangat pun.


Sory gambaq blur sikit.


Antara menu-menu dia.


Ni yang aku order. Amik set yang chicken grill dengan pasta. Seriously sedap nak mam ok. Harga RM12.90 kalau tak silap aku. Ok la sangat-sangat kan. Ada jugak set dengan nasi goreng. Tapi mak jem order dengan pasta ja. Pasta pun boleh request nak yang mana. So aku order aglio olio. Favourite dish kiranya kat sini.


Ni pulak husband aku order Mixed Grill. Walaweh. Big potion ok. Harga RM30++. Can't recall harga sebenaq dia.


Ni pulak meatball. Ok la. Harga tak ingat. Tapi memang rasa daging sejibik-jibik la. Macam takdak add on tepung pun. Terbaik laa rasa dia.

Overall rating:
4/5 la untuk taste semua.

Harga pun ok la bagi aku kan. Food pun serve bagus. Tak lambat sangat pun.

Location:
No 19, Lorong Perda Utama 7, Bandar Baru Perda, 14000 Bukit Mertajam, Pulau Pinang, Malaysia
Dibuka hari ini 6:00 PTG – 2:00 PG

Nak senang korang leh google ja.

Apapun memang akan repeat punya lah.

posted from Bloggeroid

21 comments:

  1. harga pun okey. takde mahal sangat..kalau ke Penang blh try ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Singgah2...jgn tak singgah..
      Harga berbaloi dengan rasa dia

      Delete
  2. Sedap tengok makanan terasa lapar

    ReplyDelete
  3. suka tengok pinggan dia serve tu.. best best.. lama dah x JJCM kat perda tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best ct...byk mami mkn kt sni..best gak ni

      Delete
  4. meatball tu memukau..nti nak terjah insyallah

    ReplyDelete
  5. nampak sedap ni...boleh cuba nanti

    ReplyDelete
  6. bila2 kita dating kt sini pulak.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom la nina...
      Jom la...
      Tahun depan la kot...
      Bln 12 mcm pack...
      Nak wat #projektravel dulu

      Delete
  7. teringat meatballs ikea lah kak alia.. alahai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rindu jugak meatball ikea...
      Sedap nya lahai....

      Delete
  8. wah kalau p perda nak kena cuba nih..

    ReplyDelete
  9. food quantity dia banyak x..kena ngn harga x

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png