Agoda


Monday, November 16, 2015

Fesyen rambut pilihan

Dua tiga minggu lately ni aku rasa rimas gila dengan rambut aku. Ya lah nak nak pulak rambut style tebal pastu lurus kejung pulak tu. Nak p nipiskan malas.
Nak nipiskan sendiri pun malas jugak.
Almakulumlah baru nak feeling2 lama skit dalam toilet tu ada budak comel ketuk2 la apa la.

Last-last memang aku decide nak potong ja. Taknak dah panjang2 sangat dah la tebai. Syampu n conditioner pun tak larat nak angkut wei. So aku decide nak potong ala2 macam ni.



Bob cut bebeh!




Esok2 bila panjang buat la ala2 gini pulak. Bajet jadi Selena Gomez yang comel lotey gini. Tapi ni Selena Gomok!

Bahaha. Tak puas hati aku sorang ja potong rambut. Esok tu aku pun potong rambut Adriana mcam rambut aku jugak!
Hahahah



Budak ni pun elok maintain ja rambut gini kot. Sebab dia pun pesen tak suka ikat rambut dia.



Pastu bila aku letak muka aku kat muka Adriana nanti husband aku jerit cakap "OH NO!!!NOW I HAVE 2 ALIAS!"
ngek tak laki aku?
Heheheh...
Jeles la tewww.

posted from Bloggeroid

14 comments:

  1. nina bru potong rambut mcm ni.. serius muka nampak mcm budak2. haha perasan

    ReplyDelete
  2. Yup dlu2 rajin melayan rambut ni..loni nak beri2 lama sket dlm jamban pon susah..jangan kata nak belek2 rambut..nak kena potong gak ni...

    ReplyDelete
  3. Nak p kerat gak rambut tapi kena mintak kebenaran dulu dgn abe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kerat je...sekali sekala nmpk lain mst cik abe suka

      Delete
  4. ehehe len kali nak pi saloon tu hello2 la skali kak.. lama dah x manja2 kan rambot cewah =D

    ReplyDelete
  5. hahahaha. kira pulak jenis rambut nipis. lagi tak berapa cantik. bila basah tu nampak leperrrr je rambut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kira...kita terbalik kot...
      Ni tebai la hai...
      Reja duk p penipis rmbut ja

      Delete
  6. Lawa rmbut Selena... Rmbut x tebai.. Xleh nk buat

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png