Agoda


Thursday, November 19, 2015

Burger sempoi di Rockstarz Burger Penang

Sapa suka makan burger yg rasa daging semata?
Alaaa...pendek kata yang homemade tu. Yang patty dia wat sendiri tu. Korang suka dak?
Itu memang fav aku la kan.

Meh sini nak intro skit tempat makan burger yang sempoi sangat-sangat wei.


Ni lah dia haaaa Rockstarz Burger! Located dekat sebelah ja Sek Keb Sungai Ara Penang. Nanti ahkakkkk bagi alamat lengkap ya.

Sesuai dengan nama dia yang rockkkk tu bila korang masuk dalam terus korang terpaku. Ehhhh studio jamming ka tempat makan ni. Boleh naik sheikh nak berjamming woi!







Amcam? Rock da kedai ni?
Rock tak rock janji dalam ni ada disediakan SURAU tau. Baguih2 ahkakkk suka dikkk.


Suka pulak mural2 kat belakang ni. Ni betul ka panggil mural? Bahahahha.


Ni masa ni geng Blogger Utara Official tak semua ada lagi ni.

Yang bestnya kan. Semasa lepak2 kat sini memang depa bukak lagu rock ooo. Tapi time nak maghrib sampai masuk ke isyak tu depa stop mainkan lagu. Thumbs up la korang!


Bersama tokey Rockstarz Burger!


Ni la dua orang tokey ni. Bangga tengok anak2 muda kita berjaya kan.
Depa ni 2 beradik. Dengaq2 kata dah tak available. So adik2 hat single tu takyah la duk p merenyih sangat naaa... satg mak jem tolong tiaw bagi pihak bini depa.


Ni pulak menu-menu burger yang available. Hampa boleh pilih la hampa nak yang slow rock ka (single patty), hard rock ( double patty) atau heavy metal ( triple patty).

Macam aku, memang mata aku da rambang nak order The Wings tu. Maklumlah sora laki makjem kalau karok sjibik macam Ahwieeee!


Nin diaaa haaa The Wings!!! Meleleh dak? Aku hat tengok time-time tengah malam ni pun perut berbunyik. Cisss betoi. Siap ada geng2 #BU yang p repeat dah malam ni sebab tak tahan tengok gambaq ni. Apacer ni????!!! Kena pukau apa ngan burger rock ni!!


Me n kak el orang kuat #BU. kami 2 amik The Wings lawan sapa makan abih dulu. Hampa rasa sapa menang? Kalau tengok size hampa mesti kata aku kan. Tapi percayalah kakak kecik molek ni lagi cepat baham dari aku. Bahahaha. Jangan marah kak el ku sayam.


Ni dengan kakak murni ku sayam. Dia ni la yg p repeat makan sorang2 tak hajak orang malam ni!!! Ahhh benci!!










Amcam layan gambaq burger kat atas ni?ada tertelan ayaq lioq dak? Aku da banyak keli telan ayaq lioq tengok gambaq ni wei. Sadis betoi la.


Muka bahagia lepas makan dan kekenyangan!


Ingatkan dah habis dah makan. Tup2 mai lagi side dish. Alhamdulillah walaupun kenyang masih tetap balun sampai lebam.


Sedap side dishes pun. Kira berbaloi la hampa try semua nanti. Meatball punya gravy pun sedap oi.

Untuk makanan kat sini overall memang kena la dengan tekak aku ni. Well aku ni agak cerewet gak bab-bab makan ni. Tapi burger ni dia punya patty memang best gila kot. Daging dia stil rasa moist dan tak la terlalu berat rasa macam sesetengah homemade patty tu. This one rasa dia tender, soft and moist gitu ha. Kalau compare ngn Mekdi lagi la Mekdi tu kena tinggai 50 tiang ha.
Plus dalam keadaan sekarang kat Palestine tu memang banned terus la Mekdi tu kan.

So kat bawah ni details untuk hampa-hampa yang nak try burger sempoi ni tau:

Rockstarz Burger

Alamat :
118, Jalan Dato Ismail Hashim,
Kampung Manggis, 11900,
Sungai Ara, Pulau Pinang
Contact :
019-4299309 / 016-4114347

Operation time : 5.00pm - 1.00am (OPEN everyday)

FB : www. facebook.com/rockstarzburger
IG : @rockstarzburgerofficial

Apapun tenkiu to kedua-dua boss Rockstarz Burger sebab sudi jemput kami geng-geng Blogger Utara Official mai makan kat sni. Semoga perniagaan bos2 bertambah maju. Amin


Semua pakat naik sheikh rockkk oooo!!

Akhir sekali,


Ahhh benci tengok gambaq ni haaaa!!!!

Apa lagi sila la p serbu na ramai-ramai.

posted from Bloggeroid

12 comments:

  1. Apa ni ! pepagi bagi orang meleleh ayaq lioq..

    geram haih !

    ReplyDelete
  2. happening enjoy and kecoh baq hang
    #bloggerutaraofficial mmg sempoi

    ReplyDelete
  3. Masuk blog BU semua update pasal burger sedih sangat ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alala...jgnla sedih...nnt ajk abe p na ekin

      Delete
  4. Maaf laa mokcik tak tahan dah..tambah2 28hb ni xleh join kome2 tu..tp smlm mokcik ado makan juga bahagian untuk Mak Jem..2 biji mokcik telan..kakakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saja ja kan mak tiri ni kan...28hb ni pas makeup kak murni nk p singgah la kak murni beli...

      Delete
  5. Adoi lapaq burger la tengah2 hari nie ^-^

    ReplyDelete
  6. ehehe adeh tengok part2 beger cheese leleh2 tu yang lemah iman ni..

    ReplyDelete
  7. Fuh... Naseb dan rs hr tu. Klau x kmpunan la dàhku

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png