Agoda


Sunday, October 11, 2015

Geng Blogger Utara

Wewit.. hampa semua....

Jom pakat2 like page Blogger Utara.
Kat page ni hampa boleh tau banyak tempat-tempat menarik kat Utara ni especially Penang la sebab banyak geng-geng kami ni duk kat Penang.

Esok nak kena letak logo kt blog la..dah lama nak buh tapi asyik duk blogging kot phone ja. Tak sedap nak adjust setting pa kot phone.

Nanti kita set guna netbook noh. Netbook tu macam dah jadi tukun ja kat dalam laci tu. Asai nak type guna netbook tu ada ja kenit yang mai kacau mama dia. So apacita..tutup ja la balik kan.

Oklah..tu aja nak cita.
Jangan lupa like liokkke tauuu

8 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png