Agoda


Sunday, October 11, 2015

AF

AF...
Akademi Fantasia ke?
Apa tu???
Maaf akk tak layan...
Dari dulu mai lagi rasa nak menugai kalau tertengok...
1st time tertengok msa makan railway tu aku xpaham kawan-kawan pakat duk Mawi World.
Jadah tu.

Try layan.
Xleh blah
Xmasuk jiwa.
Time tu layan 1 in A Million ja.
Yang ada Faizal Tahir tu ja.
Abam FT baru la power.

Okey bai.
Akak tak tau AF tu.
AF ni akak kenai la AF ALIA FARHAN!


Bila astro nak stop wat program-program tak best ni?
Satu dua season boleh la orang tengok. Sampai belas-belas season aku pun tak paham apa yang depa tengok.

Okey lah baiiii


Tengok Au ni hilang skit stress aku. Husband kata jangan amik yang ado putih-putih.

Ok xpa b, kita amik kuning semua





Hat ni oklah kan.

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. Au dia....auuuuummmm....

    kita pon x tgk AF.Umah mak x psg astro.
    ms time Mawi ada bdk prod tu siap ponteng tiap mggu kot smata2 nk tgk Mawi.Time tu kita line leader....jenuh musing cari org nk replace tmpt dia.

    Ni pon kita tgk sipi2 ja AF bl dh tpasang astro bl tv kt umah susah nk dpt siaran.Itu pon x ikut btl just baca entri blog CP ja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try layan tapi xmasuk jiwa...
      Bahahah...
      Baik layan Au ja lah

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png