Agoda


Wednesday, September 23, 2015

Product review : Too Faced Sugar Pop Eyeshadow

Wewit
Sapa suka make up angkat tangan!!!

Bagi yang suka make up macam aku ni, kedai-kedai macam Sephora, MAC, Parkson esp yang ada kaunter NARS memang lah kena elakkan diri.
Bukan apa, takut terlupa diri.

Ni pun kes lupa diri terbeli Too Faced punya eyeshadow yang kiut miut ni.
Adoi, mak jem tak leh nak resist lah!


Cute sangat oi packaging dia. Sebab tu aku memang dari dulu mai suka sangat dengan Benefit and now Too Faced pulak dah.



Cantik kan colors dia.



Siap bagi lagi cara-cara nak apply bagai.



Ehhh. Nah cantik gila kan.



Color dia. Menarik. Aku paling suka warna macaron tu. Cantik ok!



Ni aku just pakai eyeshadow warna macaron tu ja. Nak cepat. Malas nak main banyak-banyak warna sangat.



Color pun pigmented sangat-sangat. Suka aih.

Harga: RM115

Kat mana boleh beli ya?

Boleh p terjah Sephora.
Kalau nak aku belikan pun boleh, almaklumlah da jadi personal shopper untuk barang-barang kat Sephora , Nars , MAC bagai.

Nanti untuk eyeshadow color lain yang ada kat pallet ni kalau aku pakai, nanti aku update ya macam mana rupa dia.

Ok lah.
Sekian sahaja update untuk barang make up kali ni.

posted from Bloggeroid

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png