Agoda


Tuesday, August 11, 2015

Update on my urban garden

Update kat my urban garden di balcony sekangkang kera kuuu...


Ni project re plant ngn my sister...
Akan masuk dalam next project....
Orang penang klau nak beli English Herbs dengan harga murah pasni leh roger ai...okeh?



Batu tak ckup lagi...kena tambah skit



Ni pokok kacang panjang renek...cepat berbuah ya



Tu zucchini, daun bawang ngn kangkung



Ni pulak peria katak.my fav



Pokok tomato



Da berbunga.harap2 lekat la buahnya



Kangkung



Roses n pokok kunyit

Tu ja lah update dr hakak hari ni....
Ni pum da rindu urban garden kt umah kt pnang tu....

Balik mai Jitra...layan urban garden makngah adriana laaaa....

posted from Bloggeroid

14 comments:

  1. errr.. kenapa suka peria katak....?? uuuuuuu... :p

    saya pun teringin nak ada herbs garden ala kecil-kecilan macam ni tapi tak start pun lagi... hehehehee.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab sy mmg suka mkn peria katak ni..wat ulam pun sedap

      Delete
  2. alahaii cute bebeno garden alia ni..mcm alia gak comelll :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Garden ja cute...
      Tuan dia serabai nya lahai....
      Hihi

      Delete
  3. Nampak subur semuanya..tangan sejuk si penanam ni..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu pun xreti kak murni...pastu sejak wahm ni...slow2 kutip ilmu...so tau la skit2

      Delete
  4. Sha pernah buat tapi pokok x mau membesar.. sedih rasanya..huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pokok apa sha tanam?maybe salah teknik and tak cukup baja kot sha

      Delete
  5. Assalam alia,
    kerlas uols
    urban garden tuuuuuuuuuu
    huntunglaaaa
    iols umah ateh langit
    xmampu nak bergarden bagai gitew

    psstttt : alasan sebenornya, aternya pemalaih nak menanam :P

    ReplyDelete
  6. adoi...tgk garden alia trus excited...dok sebut nk buat nk buat tp x tbuat lg...dh 2 thn kot...bahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zai..buat la zai..seronok tau..nnt leh ajak aqil tanam pokok skali

      Delete
  7. Kak Alia kita rajin bercucuk tanam rupaaanya..
    hehe ada orang yg mmg tanam apa pun jadi.. macam mak CT la..
    bleh geng ngan akak.. kalo CT tanam.. punahla..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dulu pun sama gak..duk anggap tgn tu panas...pdahal xckup ilmu di dada rupanya...hahah

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png