Agoda


Wednesday, August 19, 2015

Susun atur playroom Adriana

Jom jamu mata dulu ya...

Banyak parts lagik nak kena susun atur..

Ni some parts yang da ready ya










Ni pulak Adriana yang tolong susunkan utk mini Barbie doll dia...
Nak jadik interior designer ka Adriana?
Ok gak...boleh hias umah mama n papa nnt ya dengan designer funiture (perghh tak nak kalah)



Ni pun DIY jugak...



Lepas penat main, minum susu dulu sebotol. Sebenarnya suka sangat dengan carpet hijau,rasa calm ja
Sesuai la nama Lady Green kan.



Sodappp nya. Sambil baring-baring minum susu kan sayang.

posted from Bloggeroid

24 comments:

  1. Replies
    1. Ni pun da sepah balik ni...keja dia farah

      Delete
  2. kemas jer..rajin Adriana tolong mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adriana tolong "kemas" sgt kak murni...
      Hihi

      Delete
  3. Assalam alia,
    he3
    best la adrianan ada play room :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena bgi gak 1 bilik utk dia wat playroom..klau dak...punah ruang tamu

      Delete
  4. Replies
    1. Tenkiu..ni time kemas...time serabut dia....fuhhh

      Delete
  5. yer lah..cantik kaler carpet hijau tu... nampak pon selesa jer.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la...mmg suka sgt2 carpet hijau tu...mcm nak bubuh 1 rumah ja carpet hijau....wakakka

      Delete
  6. Replies
    1. Beli skit2...ada yg dpt time bday dr umor 1 thun...baru nak bukak

      Delete
  7. rajinnya kemas2..haha..irine main sepah je hadoii..sakit kepala mommy dia.. tunggu dah besar macam adriana baru boleh beli toys banyak sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beli skt2 mummy yoorin...
      Skrg ni baru bukak...ada yg dpt time bday dia umor setahun lagi..terperuk ja dalam kotak...

      Delete
  8. kemas jer tengok.. anak2 kalau main, pening kepala tengok mainan diaorang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni time kemaa..klau time serabut nangus la mama dia

      Delete
  9. Cantik n kemas nya...

    #BloggerUtara

    jemput la singgah blog Cik Ash

    ReplyDelete
  10. Xpe kalau Adriana rajin tolong mama dia "kemas" toys dia. Tu nak bagi otak dia berkembang. Asal jangan terpijak dah. Sakit tuuu... :)

    ReplyDelete
  11. Xpe kalau Adriana rajin tolong mama dia "kemas" toys dia. Tu nak bagi otak dia berkembang. Asal jangan terpijak dah. Sakit tuuu... :)

    ReplyDelete
  12. Xpe kalau Adriana rajin tolong mama dia "kemas" toys dia. Tu nak bagi otak dia berkembang. Asal jangan terpijak dah. Sakit tuuu... :)

    ReplyDelete
  13. Adriana,sama nama dgn anak saya no.2.. n saya pun sukakan hijau :) singgah bw sini..

    ReplyDelete
  14. frame cupcake tu su beli kat romantika je
    rm8 satu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png