Agoda


Thursday, August 6, 2015

Merah mak ngah

Selalunya aku ni biasanya akan make up natural n earth color for eyes...klau lips pulak biasa suka kaler yang soft...pinky or bright pink.....

So far aku ni memang takdal keberanian lagi nak pakai lipstick kaler merah mak ngah tu....tapi event baru2 ni...yg Dumex tu...aku request MUA Laura Mercier buh kaler merah kt aku....



On the way to event...make up simple2 ja...nude color lipstick from NARS...tak ingat code apa...tapi memang aku suka sangat nude kaler yang ni...selalu duk wat ombre buh kaler bright pink kt tengah2 lip tu....



What do u think?



Baru la merah mak ngah kan.....

So korang rasa sesuai tak mak jem pkai kaler merah ni?

I think...i have to start collecting a red one!
But my husband don't really like this color on me....dia cakap macam mami korè...ntah hapa2 ntah....

posted from Bloggeroid

15 comments:

  1. should try kak.. sebab dya nampak berseri semacam hehehe..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heee...tq2...
      nnt nk kna p grab 1 lipstick kaler merah makngah ni...
      husna suka make up x?

      Delete
  2. Xdelah merah sangat.. masih nampak cam natural jer..
    Sesuai jer ngn muka alia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi..thnks sha..dulu mmg xdak keberanian nk pkai lipstick kaler merah...nama ja MUA...tapi seriau ja nk buh lipstick merah kt diri sdri

      Delete
  3. hr tu pkai merah mmg nmpk menyerlah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la...tp biasa duk pkai kaler2 lmbut...takpun pink terang ja...mai balik2 mulut merah mak ngah..laki kata mcm mami...

      Delete
  4. cantikkk..aii loikeee
    nti tunjuk ajar main make up boleh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. el buleh ajaaa...nnt kita wat make up class utk geng blogger utara...mau ka??

      Delete
    2. el buleh ajaaa...nnt kita wat make up class utk geng blogger utara...mau ka??

      Delete
  5. nampak ok je.. sebab warna shawl dah tone down... :)

    by the way.. ermmm.. "mami kore" tu apa....?? hehehehee...



    Salam.. haii.. jemput join giveaway saya ye.. ParodyMe : 1st Giveaway By DRAMATIC UNIC dengan hadiah wang tunai keseluruhan bernilai RM350 untuk direbut..!! Jom ajak ramai-ramai join.. jomm.. jommm..!! tQ so much... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi...mami kore tu mami yg over2 tu...
      Ok nnt saya akn join GA awk....
      Tenkiu ya sbb BW sini

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
  6. Assalam alia,
    uols puteh xpaaaa laaaaa dok merah makngah tau3
    kalo iols yang kelabu asap ni kaaaaaaaaaaaa
    punggaaaahhhh he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi...tetap tak berani before dis...xpa..kulit hitam manis pun lawa klau make up ni

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png