Agoda


Thursday, August 13, 2015

Gift from Japan


Tenkiu mak ngah Adriana bagi ole2 dari Japan....

Selalu klau mak ngah p travel/backpack kt Japan...mesti dapat perfume....memang duk standby kata mesti dapat perfume ni....

Sekali kau.....haaa SKII lagikkkkk.....
Tenkiu makngah.....



Tumbler Star Buck Tokyo...



Baju2 kt mek kenit tu sekali...

Dulu masa first2 angah p Japan...mmg aku batak gila la...sruh angah beli baju I LOVE JAPAN tu...lpas tu dia p second time utk backpack ke sana..masa tu aku dalam pantang....aku dapat ole2 unagi 2 ekoq dari sana...perghhh sedappp gilaaa.....dalam pantang aku mncekik unagi.....ada aku kesah?hahahha

Next time betul2 nak kirim LUSH....fuhhhh

Ada sesapa juai lush yg reasonable price?nak try dia pnya shampoo bar la...

posted from Bloggeroid

11 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. lawa nya bag yg kat atas skali tuuu..skii lagii..aaa seronoknyaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la rezeki...
      Ingat dpt perfume mcm selalu...
      Hihi

      Delete
  3. Replies
    1. Hee tu la...eksaited btul dpt hadiah mcm ni

      Delete
  4. woookai SKII hehhe.. lagi best dari perfume..
    hai mak ngah eh =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi...tu la....kat sana pun SKII ni mahal...xda maknanya SKII kt sana murah...mmg member2 jepun kt tmpt lama pun ckp...SKII ni high end cosmetics sbb tu mahai

      Delete
  5. Assalam alia,
    waaaaaaaaaaa
    bertingkek2 buah tangan itu
    alhamdulillah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laaa...sykur...nk tggu najib bagi...punah harapan

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png