Agoda


Wednesday, May 13, 2015

Naelofar Shawl

oh my sejak 2 3 menjak ni...asyik terbayang-bayang ja Shawl Nealofar ni...adoyaiiiii...
tetiba rasa mcm...boleh dak aku ni jadi cun macam Cik Lofa ke dak ke...ehhh..
dulu seriously aku tak suka sangat si Lofa ni...but then bila dia start berhijab ni aku jadi suka pulak...cantik n manis ja dia kan...sebelum ni pun cntik...tp daring...but now sweet2 gitu...

aku pun da tak mnyabaq nak tunggu Nealofar shawl aku sampai haaa....hihi...bunyi cewi gila kan...
jom jamu mata dlu...



kaler ni cun gila...okeh next time kena hunting ni



terlalu comel....bila pkai hijab ni...adakah aku boleh comey mcm lopa bila pkai nealopar shawl pasni?



beauty with brain...
i like her evenmore now....

keep it up lopaaaa....

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png