Agoda


Thursday, May 14, 2015

Naelofar gitewww

Galak sangat nak ber -naelofar kan...



Baru dapat 2 kaler ni...
Yg biru tu in basic chic chiffon
N jade green tu in glam woman..
Both in chiffon material...



Ni glam women....
Forgive me for my "hantu kak limah" face...yeah ada bekas jerawat di situ...P time...
Cantik kan...
Seriously...memang sa jatuh cinta sangat2 ngan Nealofar ni...
1 sebab material dia...lain la...kalau nak compare dengan Naelofar inspired...
Ko pegang material dia pun ko tau da..no wonder la harga mahal...plus Neelofa punya kot...so of coz la harga pun boleh tahan...tapi stil boleh la nk beli lagi...tapi xleh nk beli selalu...sebab nnt kena lepuk kang pulak dengan laki den haaa...

Oklah..tu ja lah nk ckp...
Okey bye.....

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png