Agoda


Saturday, May 9, 2015

Best ke Aidijuma ni??

Kata orang...tak kenai maka tak cinta cik oiiiii...
Tu la aku dulu....
Macam ehhh tudung bawai ja pun kotttt...
Nahhhh...
Bila tengok Sha pkai cantik...maka tetiba aku beli...n tetiba lgi terus gatai dan gatai nak beli lagi...
Macam comei ja...
Macam cantek ja...
Bukan aku yg comei dan cantek...
Tapi tudung tu...
Tpi klau da tudung da comey n cantik...
Automatik la si tuan dia akan comey lotey dan cantik gorjes gituuu haaaa....

Actually tudung AJ ni cetusan idea Datin Norjuma yg memang terkenal suka menggayakan tudung bawal...dik kerna kesukaan dia terhadap tudung bawal..maka terlahirlah Aidijuma...yang mana konsep dia menkomersialkan tudung bawal dengan pelbagai gaya dan corak...

And kalau korang nak tau...AJ ni pun ada byk label...white, pink, blue, green, red, gold dan black label...setiap label tu kualiti dia lain2 la sesuai dengan regaa dia la cik oiii...kira label yg top tu black label la...sbb paling mahai...kain pun lembut dan best ja....yg gold tu pulak dua mahai sbb biasanya limited edition sbb Datin bagi free sempena birthday dia la selalunya..tpi aku mmg takdak la gold label ni sbb xpernah bernasib baik pun...
Tapi yang tak tahan tu bila ada yg juai smpai RM250 utk tudung free yg dia dapat wei..at least...simpan la..wat kenangan...dpat free kot...limited edition lagi haaa...

Jom la layan gambaq hakak ni berAJ...
Selalunya aku lipat dua..n pkai mcm shawl...so aku akan lebihkan one side..pastu pin kat bahu...so kat depan tu..tudung aku jadi labuh..senang aku nk cover nyusu Adriana...


Ni antara fav AJ ni


Ni white label...tp comel dia tahap nk pengsan!



Ni pink label



Hat ni black label rainbow old season...



Ni pun white label yg comel



Ni green label....

So korang suka tak AJ?
Bagi aku AJ harga AJ ni kita reasonable la lagi...klau mhal memang xla aku layan....
Tapi da banyak jugak aku letgo sebab jarang pakai...
Korang tau tak...AJ preloved ada value?siap ada yg sanggup tukar dengan cincin emas untuk design2 AJ yg old season wei...
Rugi aku lambat terjebak ngan AJ ni..klau dr dulu terjebak...design2 OS tu aku leh juai..wat modai bisnes...hahaha....
Gilos kan...

Oklah....
Kepada yang baru nk terjebak bgan AJ...harap2 jangan la sampai membaziaq macam haku ni.....

Rasa macam nanti nak wat giveaway tudung AJ pulak kt readers blog hakak niii haaaa

Okla....
Babaiiii

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png