Agoda


Tuesday, May 5, 2015

Allahu...sedihnya hati ni

Kalau cakap pasal eksiden kt DUKE... Mesti ramai2 nak maki 6 jahanam yang bawak MYVI JE PUN!!!YANG BERASA FAST N FURIOUS TUUUUU!!! memang serius makan maki ja layak ngan diorang ni...dan semoga Allah balas yang setimpal untuk mangkuk2 ni.... Dah salah...lagi nak salahkan orang lain.... Sebanyak mana pun kita marah kt mangkuk2 ni....kita akan lagi marah...sedih dan sebak bila tengok kedua2 anak arwah kan.... Dah la hilang tempat bermanja...dua2 parents hilang sekelip mata kot....adik yang masih baby pun sama dijemput Illahi.... Bukanlah menidakkan ketentuan Illahi...tapi yang 6 Jahanam ni....kau dah kenapa nak race2 kat jalan biasa? Tak pikir skit ka nyawa orang lain? Nyawa hang lantak p lah hang nak mati ka apa ka.... But please....hang da libatkan nyawa orang lain....
N tak pasai2 ada yang jadi anak yatim.... Hang tak rasa ka diri hang sangat jahanam n bedebah oiiiiii..... Memang mintak kaki betoi la kan.... Kepada club2 keta...club2 moto....xyah la duk rasa sempoi...nak racing2...nk convoy2 n mnyusahkan pengguna2 lain.... Ingat la psal pengguna yang lain sama.... Tak kesian ka tengok...tak pasai2 sebab hampa yang macam samdol...anak2 kecik ni jadi mangsa...hilang mak ayah depa sekelip mata.....kalau ya ayah depa ada duet banyak tinggai kat depa pun...duit ngan kasih sayang mak ayah takkan sama oiiii....... paham dak aku cakap ni 6 jahanam oi???? Aku ni memang tak boleh tengok video ka psal budak2 ni...nanti mula la hati tisu aku ni nak reyau sama......weiiiii.....takleh bayang wei...takleh bayang.....aku 10 tahun lepas pun jadi half weng takleh nak terima kenyataan....ni kan pulak anak2 sekecil ni.....hilang tempat bergantung..hilang tempat bermanja...Allahu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png