Agoda


Sunday, April 19, 2015

Manusia

Dulu msa awal2 org bantah GST kau kata org tu memekak ja..tak matured la..tak tau apa tu GST..xpaham apa tu GST....

Tup2 Tun M declare secara tepat GST ni xsesuai n declare war dengan Najib n team..tetiba kau tukaq profile picture kau gambaq Tun M kan...

Hello cik kak...mana pendirian awak?kata sangat org ni kuat memekak la tak matured la...puiii sangat hoihhh...sendiri mau ingat la diri dah mcm lalang sangat....

At least ktorg ni ada pendirian dan bukan banggang macam kau dengan A.Maslan tu hoiiii....

Ok lah bai...
Sesi carutan aku dah selesaiiiii...

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png