Agoda


Wednesday, January 14, 2015

Wishlist 2015

Ok lah.....

Cakap psal wishlist aku utk 2015 kn....
Walaupun org lain da wat wishlist ni berkurun dah....but it's ok....

Better late than nevaa rite???

2015 wishlist:
1. To be a better Muslimah, better wife, better mama, better daughter and better sister.
2. To stay focus.
3. To watch my calory intake.
4. KURUS n FIT.
5. KURUS N FIT.
6. KURUS N FIT.
7. KURUS N FIT.
8. KURUS N FIT.
9. KURUS N FIT.
10. KURUS N FIT.

kenapa banyak sangat nk kurus n fit????
Takpa...biar banyak n beringat nak2 lgi time2 nk mencekik... dr no 4 - no 10, biar ingat balik kenapa nak kurus kan...

Setiap tahun azam yg sama...tapi tahun ni letak lebih byk lagi nk kurus sbb abam kevin zahri kata...u are what u eat....

Ok lah...babai....


3 generasi Nain Hashim...

3 comments:

  1. Good luck with the wishlist! :D yg no 4-10 tu pun my every year resolution jugak ahaha :) singgah diri dari Hana Blurbs!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la..asik terbabas jek kannnn...
      gud luck to u too dear

      Delete
    2. Tu la..asik terbabas jek kannnn...
      gud luck to u too dear

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png