Agoda


Wednesday, December 24, 2014

Bilik anak

Cakap pasal bilik anak ja aku jadik stresss....
Sebab bilik aku...adalah bilik aku jugak...
Jenis bangsa tdoq lambak ramai2...
Baik suami..baik bini...baik anak....
Memang jenis...sorang masuk bilik...
Nanti dua lagi ngekoq la masuk ke dalam...
Lagi2 si kenit ni...nampak ja aku nyendeng2 laki aku...nnt dia datang tengah2....pantas plak tu...kalau kitaorang dakap buat2 tdoq pun nanti dia datang panjat2 mama n papa dia...
And sedaya mungkin la nak duduk jugak tengah2....
Haih la anak.....
Memang bijak sangat tauuuuuu....
Ker kes taknak adik lagi niiii????
HAHAHAHAHA....
ok joking!!!

Bab2 berangan ni memang la kuat...tersangat lah kuat...bilik 1 tu memang tengah bersiap2 untuk dia pun..dah siapkan bilik u dengan mainan dia bagai..kunun nak wat playroom la sangat kan..alih2 semua dia angkut mai kat hall jugak...stress mama hang ni Adriana!!!

Xpa lah.....orang tua2 kata berangan tak rugi pun.....seronok lagi ada la kan....
Jom layan angan mama hang ni Adriana...


Bilik suweeettt mcm ni...mama pun nak join Adriana la tdoq...biaq papa tdoq sorg2 kat dalam bilik tuuuu....


Ehhhh...shomellll nyaaa la kan...tp nnt da panjang tak muat dah...so tak reliable ni...


Ni ok gak..maktok mai dia duk bawah..Adriana nek duk ataih bumbung tewww...rumah pun siling punya rendah...verangannnnnnnn....


Hat ni WIN sebab mama suka kaler ijau kan...sejukkkÄ· nauuuuuu


Hat ni main pondok2 boleh la kot nohhhh....hahahha

Ok lah..gud nite....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png