Agoda


Sunday, November 9, 2014

grilled set yang nyummmehhh


ok this grilled set tersangat lah healthy....
accept the rice potion mcm byk skit...tapi xper...i shared this with mek kenit yg makan banyak tu....
dalam set ni ada salmon, chicken n prawns...n not to forget some grilled cabbage, carrot and taugeh....
most of the salmon eaten by Adriana...mama layan chicken je lah...anak i ni kan suka makan pishhhh...pishhhh je memanjang...but it's ok...it's good for her...high in Omega...
kalau dia reject fish lagi aku pening daaa....
chicken makan gitu2 jer...
prawn mmg A++ la kalau Adriana ni...dri dalam perut lagi papa da jamu macam2...

so harga set ni RM18.90
last time aku suka order yg salmon set tu...RM16.90...tpi rasa macam rugi plak sebab yang ni kan ada macam2...
tapi yang salmon tu potongan dia of coz la besaq lagi kan....but this set varieties la kan....

kat mana ya ni????



ni kedai nya....kat food avenue kat Aeon Jusco Bukit Mertajam tu....
dijamin korang akan suka and jatuh cinta...



jangan tak caya...1 mulut suap dia...pastu baru suap mulut aku....nisbah is 1:1...takpa lah...janji anak mama mau makan n sehat ye dakkkk...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png