Agoda


Friday, October 31, 2014

Frozen takoyaki

Salam semua.....

ada peminat tegar takoyaki dakkkk?????
kalau ada sila angkat tangan.....
lagi2 yg duk kat Penang....

jangan risau....
boleh dapatkan frozen takoyaki dari aku
1 peket tahan dalam 2 minggu dalam peti ais
ada 18 biji....siap topping semua...fish flakes...seaweed flakes n tak luoa jgk japan mayo...
halal ker bahan2 tu???
In Sha Allah halal dan toyibbah yer syg2 sekalian...


ermmm...tempting dakkk???



jeng2....
mudah jer...
guna microwave boleh...goreng ngn minyak skit pun boleh....

isi apa ya dalam tu?
isi tako(sotong)

berapa harga????
RM16...SAHAJA!!!

Delivery area: Pelita Autocity

Area lain kalau nak aku hantar kt korg ada deliver charges la...nk wat mcm mna kan...minyak mahai benau sekarang...kalau yg dekat island nak...boleh jgk hantaq..tp mcm biasa ada chrges jgk la yee....so elok order byk2...kutip order ngn kawan2 punya...
bank in...nanti kami p hantaq...

Apa2 boleh whatsapp or telegram aku 0133363775.....

*utk dis week pnya stok yg aku amik. kat k.shila da fully booked....mintak maaf yer...

Orang2 Jitra kalau nk order Takoyaki Frozen pun boleh...nnt bila2 aku blik sana...aku leh hantaq kat korg.....

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png