Agoda


Wednesday, September 3, 2014

Shaklee : Mealshake dan kebaikkannya



bulan ni Shaklee dengan baik hatinya bagi promotion kaw2 punya...

BELI 3 PERCUMA 1 UOLLS...
xnak ker korg grab promotion ni...
share2 la ngn kawan2 opis uolls and order kat i...

tak cukup dengan Mealshake....
dia bagi combo kauuu....
COLLAGEN pulak kot ataih....
BUY 6 FREE 1.....
fuhhhh caya la Shaklee...
we love u lah!!!

so back to our story about Mealshake kan...korang mesti la kan nak tau apa lah Mealshake ni sampai hot dan terlajak laris especially untuk golongan2 mak2 ni kan???kan??

Actually bukan mak2 pun boleh ja nak amik.....not neccessary mak2 ja....oklah2 jom2 meh sini baca sini...


Apa yg menarik tentang Mealshakes ni sampai org duk sebut sedia ni kan??


1. Menyediakan 24 jenis vitamin A- Z, Mineral dan ‘Trace Mineral’.
Kekurangan ‘trace mineral’ akan memberi kesan kepada penyerapan vitamin-vitamin dan menyebabkan enzim tidak aktif. Ia juga mengandungi soya lecithin yang bertindak dengan vitamin larut lemak.
*Sesuai untuk mereka yang ‘susah’ menelan pil dan juga mereka yang ingin menjaga berat badan.

2. Membekalkan Nutrien Kepada Sel-sel
Kaya dengan protein (tidak mengandungi laktosa) yang membantu dalam membentuk kulit, kuku, rambut,organ-organ, darah, sel-sel imunisasi dan sebagainya.
*Badan lebih sihat. Malah Protien juga penting untuk penghasilan susu badan. Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

3. Untuk Pembesaran
Mengandungi asid folik, Biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel dalam proses membesar.
*Sesuai untuk tumbesaran anak-anak dan juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang mengandung.

4. Anti-oksida
Mengandungi vitamin A, C, E, zink dan selenium yang merupakan komponen anti-oksidan untuk anti-penuaan.
*Sesuai untuk mereka yang ingin kelihatan lebih muda dan mementingkan kecantikan.

5. Pemulihan Kulit
Mengandungi lengkap vitamin B-Kompleks, iron, copper untuk membentuk sel darah merah yang sihat, sekali gus meningkatkan warna kulit.
*Sesuai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik dan halus mulus.

6.Detox
Kaya dengan serat yang membantu (peristalsis kolon dan perut / buang air besar) untuk menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan daripada kolon dan perut.
*Sesuai untuk kanak-kana serta orang dewasa yang sering mengalami masalah sembelit.

~ Rasa yang lazat digemari tua dan muda.Minuman lazat dengan fruktosa semulajadi,nutrien yang diperlukan oleh badan, tidak mengandungi pewarna tiruan dan gula tiruan.

over view...memang Mealshake ni lazat...rsa vanilla(nyummmy2 i love vanilla....vanilla freak la katakan...)
Adriana msuk setahun ai mmg da start introduce kt dia....especially kalau tengok ada time dia xberapa nak lalu makan kan...she so loves it....

macam2 experiment dah buat ngn Mealshakes ni nak bgi dia suka....ternyata tak susah sangat pun nak bagi dia suka....

next time ai will share with uolls few recipes Mealshakes Adriana ni...

And hopefully ur kids will love it too...bukan ur kids ja...i bet u will love it too...

so bagi sesiapa yang berminat untuk dapatkan Mealshake ni....boleh laju2 whatsapp ka sms ka dekat number ai ok...
servis and consultation gerenti tip top....
nak join membership pun boleh dik non....

free to sms/ whatsapp: 0133363775

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png