Agoda


Tuesday, September 2, 2014

make up trick

hari ni main make up trick...
apa yg trick nya???
trick nya bila aku jadikan ini....


foundation from NYX ni....as a bronzer or contouring powder...

tapi...


kena lah amik kaler yg paling gelap....



so aku pilih code in nutmeg ni....
sebabnya ni kaler yg pling gelap....



tgk..cantik kan kaler dia kalau nk wat countouring or shading kat jaw line...batang idung and dahi korg tu....

ni pun aku dapat idea from Sephora pnya promoter...dia suggestkan aku wat mcm ni...mmg awalnya aku duk cari bronzer nyx...so dia la pndai2 ja suggest kat aku...kahkah...pandai2 sangat...tapi mmg berhasil dan berkesan



cun dak kak ton punya outcome guna trick ni????



suka.
.suukaaaa....
sukkaaaaa......



oh kak ton mmg in love la ngn trick ni....

oh btw, eyebrow using pallete from Sephora, foundation from Naturactor, eyeshadow from Stage, lipstick from Matte Lipstick By NYX (hippie chic)

sesapa yg teringin nak kak ton contiang2 muka hampa mai la tadah muka....
kak ton is sukaaa okeyyy

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png