Agoda


Tuesday, September 23, 2014

30 days blogging challenge, Day 5: what's in my handbag???

dalam handbag aku ni...


todiaaaa....
semak ya ampun....
ada wallet...duit2 yg Adriana main...
pastu tisu yg Adriana carik2 kadang2 tu...
tak lupa jgk silica gel utk prevent beg aku dr lembab sbb apa2 ka...ni pun sbb beli2 hbag ada sekalo dah..tak buang2 lagi...



lipsticks 3 batang....
sehari sumbat satu...3 x keluaq berjalan...3x jugak sumbat lipstick berlainan....so boleh agak tak aku ada brpa byk lipstick???



kipas ni pun mmg tak tinggai p mana2...senang berkipas...laki aku kata macam Wan Azizah....ok apa Wan Azizah dr kak Mah kan....cuma tak berapa setuju kes nk jd MB tu jer(ehhh termasuk politics pulak....)
nutriferon pun standby mode...cuaca tak menentu...jerebu memanjang so memang harus standby nutriferon ke mana sahaja utk system immune yg bagus...nak beli nutriferon shaklee ni??meh la roger2 n whatsapp akak ok....

barang2 lain yg selalu sumbat masuk dalam ni selalunya diapers and rompers Adriana...malas kot nak bawak n angkut beg lain...n tak lupa jugak Nursing Cover dari Mama Arissa Shoppe yg lawa tewww....ini pun ahkakk juai adik non...

pastu wallet laki den pun kadang2 terlepas masuk jugak...kunci rumah..kunci kereta...power bank la...kiranya memang aku ni tak sesuai la nak pakai beg2 kecik2 ni...memang first choice aku totes...now dok aim the next totes from.....ehem...ehemmmm.....

oklah dats all....

korang pulak apa ada dalam handbag korang tu????


Berminat dengan produk Shaklee??
whatsapp kami di 0133363775

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. wah siap ade kipas yang tak tahan tu, hihi

    Salam perkenalan =)

    http://butikgebugebu.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi...thnx sbb blogwalkinh kt blog ni...
      kipas tu harus ada....
      senang...anak panas n wat perangai ke kita kipas2 kan dia bg sejukkk skit

      Delete
  2. Salam perkenalan...macam2 ada...mcm beg doreomon

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...
      salam perkenalan...
      ni mmg poket doraemon dah kekdahnya ni

      Delete
  3. Heheh..macm2 adoooo.....kipas tetap ada.hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png