Agoda


Friday, August 8, 2014

set bajet dr shaklee untuk ibu menyusu

 
ok korg2 yg tgh mencri -cri set bajet untuk menyusu dr Shaklee boleh la jenguk2 kt sini....
yer aku tau kadang2 ada time kita punya susu up and down...kadang2 byk factor-factor yang mempengaruhi kan....factor makanan, factor jiwa dan perasaan, factor hormones...dan bla bla bla...

tujuan amik supplements semasa penyusuan adalah sebagai CATALYST atau PEMANGKIN tau...yang mana supplements ni akan membantu dari segi kualiti hidup korg semasa menyusu....tak mudah penat...susu pekat...dll...

TAPI AWAS.....

KALAU KORG MALASSSS.....mmg makan supplements takkan membantu anda...
saya kat sni nak bantu org2 yg rajin2 dan tak tau erti putus asa dalam breastfeeding....
kalau ada byk TAPI dalam kamus breastfeeding korg...I'm sorry...I cant help u...all u need to do is helping ur ownself.....

SO UNTUK ORANG2 YANG RAJIN DAN SUKA MENYUSU DAN PUMP SUSU

meh sini ai nak kenalkan set bajet dr Shaklee utk korg...

ESP yg kaya dengan sumber protein. terhasil dari pemprosesan kacang soya NON GMO....
sumber protein sangat penting dalam pembentukkan susu korg....sebab tu ada testimonial cakap bila mum ESP ni susu mcm pekat....mmg ni proven...sebab kalau korg makan seafood kaw2 pun percaya lah...susu korg mmg akan pekat jugak....tapi takkan hari2 korg makan seekor ikan siakap sorg2 korg kan???so this is a great protein source for u....
 
terkenal sebagai milkbooster...Alfalfa Shaklee adalah dari Alfalfa yg ditanam secara organic dan diproses dengan kaedah yg selamat dan paling penting bukan sintetik dan bebas paraben.
 
gabungan kedua2 supplements ni disamping kerajinan korg dalam istiqamah pump dan menyusukan anak2 korg akan menyebabkan susu korg akan bertambah2...
 
ESP
✔ Memberikan khasiat protein kepada anda. Anda memerlukan protein yang mencukupi untuk breastfeed.
✔ Mengandungi isoflavones yang membantu menambahkan susu badan ibu
✔ Dihasilkan dengan kacang soya yang bermutu tinggi dan diproses secara semulajadi
 
Alfalfa Complex
✔ Kaya dengan kandungan protein, kalsium, dan klorofil yang terbukti membantu menambahkan susu badan ibu
✔ Mengandungi 1001 khasiat yang dipercayai sejak dahulu lagi

So, for all gorgeous breastfeeding mamas yg vogue da vasss, don't worry be happy... terutama untuk anda yang bekerja sebab ai pun mcm u olls jugak....keja dan breastfeed....korang boleh ja menyusu anak korg tu....n if korg berminat nak dapatkan set ni...sila lah contact I seperti  number di bwah...
 
FREE CONSULTATION REGARDING BREASTFEEDING WILL BE GIVEN IF U PURCHASE THIS MARVELLOUS SET FROM ME!
 
SMS/ WHATSAPP:
0133363775
 

 
 

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png