Agoda


Saturday, August 9, 2014

cepatnyaaa

cepatnya masa berlalu...

rasa mcm baru ja eksaited preknen...then eksaited dgaq heart beat dia...pastu eksaited kna kick ngn dia kt dlm perut...pastu eksaited nk tau gender dia....then eksaited nk scan 4d tgk muka si kenit dlm perut mama dia ni....bila da scan asyik usung n sikit2 tgk gmbaq scan 4d baby duk tgh senyum kt mama n papa dia yg duk eksaited sgt sruh doc teropong dia...

pastu masuk pulak fasa eksaited nk tunggu bb keluar bila da ranum tu nak2 bila da tau dilated 4cm...tgk2 2 hari dilated 4cm...without any contraction n pain at all smpi last2 kna akur jgk kna csec....janji baby selamat ja...

eksaited nk tgk baby punya psal rasa takut nk kena csec pun hilang mcm tu...rasa ngilu n rsa Dr Haida kwan angah tekan2 perut nak keluaq baby pun boleh ingat...takdan mama nk tgk baby makngah dia da bwak larik keluaq tunjuk kat papa dia dlu....

comel sgt awak masa tu Adriana mcm ice age baby sgt.....sekarang pun comel cuma da semakin ayu pulak...first time pegang awak Adriana mama rasa mana lah org yg paling bahagia dlm dunia....syukur tak terhingga... bau syurga tu mama still ingat...wangi sgt...skrg pun wangi...kdg2 ja masam bau susu....hihi....

pappppp......
tengok2 awak dah cptnya membesaq Adriana...cpt sgt!
dan mama pulak mkin tua....huhuhu....







cepatnya masa berlalu....
semoga anak mama ni sentiasa menjadi muslimah yg berguna...anak yg solehah....dan sihat selalu

mama n papa heart u so much syg.....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png