Agoda


Sunday, August 10, 2014

bloop hand sanitizer review

ckp psal hand sanitizer ni kan
rsanya xperlu kot nk pjg lebar kena explaim why we should have one in our handbag kan???
item wajib ada dlm handbag u olls...

currently aku obsessed dgn bloop pnya hand sanitizer ni....


yerppp
aku beli ni kat parkson
this whole box for rm25 saja okey!!
kalau beli asing2 satu botol tu rm5
tp kalau kau nak beli hand sanitizer tu sekali ngn holder dia dalam rm12.90 kot kalau tak silap la tapi alang alang tgk ni murah sangat kot dengan dapat holder dia lagi...mmg terus grab tak cakap byk la kan...


alang alang banyak ni kan...nnt nak bg kat laki aku satu utk dia bawak...buh dalam back pack keja dia...tu pun kalau dia ingat nak pakai la kan...pastu leh bagi kt angah sama....hihihi...i is suka u olls...


comel ja ehh lombuuu moo moo ekau duduk kek beg bunjut eden tu haaa....

 so korang2 yg obsessed dengan kebersihan n sentiasa rasa gelimat tu...mmg elok sgt beli menda alah ni...sila lah ke parkson utk membeli yoo...



2 comments:

  1. comel sgt ni..
    confirm anak2 I suka....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee athi...cpt2 grab..cri kar parkson In Sha Allah Ada

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png