Agoda


Monday, July 14, 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

Salam korang...

hari ni da msuk 17Ramadhan...satja Ramadhan berlalu nk tinggalkan kita kan...perasan dak?
actually....tdi dok blogwalking kt blog kak shila...Nampak la ada contest dr Nile.com.my....korang pernah check tak Nile.com.my ni?

actually kt Nile.com.my ni kan maciam2 ada depa juai tau dak....dari baju kasut...handbag...accessories..hatta gadjet mcm power bank pun adoo tau dak...best gila!yg lgi best...hrga dia ya ampun...murahnya!!!!suka mak noksss....

http://www.nile.com.my/page.php?cd=76
 
and yg lagi best Nile.com.my akan bgi pada yg bertuah RM300...byk tu...kalau dpt tu sedap jugak kan...boleh la top up apa yg patut n yg paling penting kalau aku menang...aku niat nk sedekahkan sikit utk Aman Palestine ...tak salahkan...at least dapat jgk org2 kat Palestine tu smbut jgk Syawal mcm kita walaupun macam2 yang berlaku kat Negara depa....sedeh betoi kalau pikiaq psai depa...mak tak tahan betoi dgn kekejaman puak Zionist tu....

so korang2 kalau nak join...jom la join...meh klik kat SINI

mana tau...ada rezeki utk anak2 kita ka raya ni...mana tau kan..kan...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png