Agoda


Friday, July 11, 2014

BOYCOTT ISRAEL!!!

yeah...
Israel atau kaum yahudi zionist ni...dalam kitab suci kita Quran pun dah habaq mmg 1 kaum yg sgt ego..sombong..bongkak...sebab tu la byk nabi2 yg diutus dari kalangan Bani Israel ni...but stil depa ni ketegaqqqq....




so korang pun tau mcm mana depa boleh divert attention kita p kat World Cup and depa sedap2 p duk attack Gaza kan...
kojaqqq sungguh puak2 lahanat ni....

apa yg kita boleh buat???
nak tolong kat sana...aku rasa kita ni mmg tak mampu...kadang2 duk kat Malaysia yg kadar jenayah maciam2 pun kita da takut ni kan pulak klau rockets duk lalu ataih pala hoi hoih...

1 way to help is of coz by our du'a....yess..du'a is d greatest weapon we had as a Muslim...remember Allah is always be with us....

2nd....lets donate to Aman Palestine...all ir donations will straightly goes to the Palestinians....

3rd BOYCOTT ISRAEL PRODUCTS...
YEAHHH....BOYCOTT THOSE PRODUCTS...McD...STARBUCKS...VICTORIA SECRET....BLABLABLA....

aku rasa...tak mati pun kalau tak makan mekdi tu kan...even Jamie Oliver also proved that McD been using peroxide in their burgers and used the low quality meat that should been feed to animals...not us!!so is there any concrete reasons why u should say oh no...i'm gonna die if i dont eat that McD???

if people in UK can boycott their products such as soda pop until bungkus...why cant we??malu la skit...if we dont want to..dont make fun of others yg berusaha utk boycott all those products...nnt nampak sgt "tak pandainya"....simpan skit tak pandai tu utk masa depan yeahh...org kt UK perjuang as the name of HUMANITY...tp kita kena berjuang as Muslim blood brothers n sisters...






lists of product that stand for negara haram Israel...



bar code for Israel products

tak boleh boycott semua...kita boycott half...at least this is what we can do to help our brothers n sisters there...dan tak lupa jgk supaya economy Israel lumpuh...depa pun tgh kecut teloqqq tu dengaq EU nak start boycott products depa...so kita ni mmg takdak reason kot nk tak boycott products depa...

*tak mati pun aihh tak makan mekdi kak ton oiii


ni mmg mkn dalam la...tak paham lg tak tau nk kata apa la


ni bapak segala banggang bingai dan waklu...hat yg malaysia sambut bagai nak rak...siap berselpie lagi...phuihhh...tak hingin aku nk selpie ngn dia ni...



bagi yg nak menderma utk Aman Palestine...ada num2 acc dan ada jugak cara nak menderma melalui sms ja...hope this will be bekalan for us kat "sana" nnt...lagi2 bulan posa ni kan...xnak pahala berganda2 ker kak ton oii??

ok lah...

pikir2 kan lah....
kita ada choice utk buat something...
to help and protect them...
because kat Palestine la ada Masjid Aqsa kita...our first Kiblat...tempat suci utk org Islam...kalau kita tak tolong depa...xtau la nak kata apa...

sekian....

ai is kena masuk dapoq nak masak for iftar...babai

"ISRAEL IS THE THE REAL TERRORIST AND SHOULD BE ROT IN HELL"

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png