Agoda


Sunday, June 1, 2014

food review: Manhattan Fish Market

nyummmmsss
tu la perkataan yg kluar dr mulut kan everytime nk mkn kt sni...

klau org yg suka mkn fish2 ni...
Manhattan mmg sesuai utk korg mai mkn...
worth ur cents la org kata....

dis plater comes with 2 drinks
2 cowders
for only RM49.90



dis one plak order asing....
sbb Amir mmg suka sgt bb octopus kan...
RM9.90
sedap pun sedap




yg ni plak RM5.90
teringin punya psal mac n cheese ni...
tp rsa dia kureng lah bg aku...

apapun...mmg sedap la...sbb mayb sbb dah lama kot xmkn kt Manhattan ni...
mula2 ingat nk mkn kt Sushi Tei tp tgk meja yg frenly utk org yg ada bb mcm kmi ni penuh...maka tak jadi la ber sushi tei...
kalau tgh lapaq ni mau hentam sushi more than RM100 kami 2 org ni...
better not....

zaman inflasi..kena brjimat cermat...
ehhhh...
xpa lah weekdays ni kita mkn kt umah ja ya papa...
nnt mama masak apa yg ada kt dlm peti ice tu

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png