Agoda


Tuesday, May 13, 2014

Where we begin....



Tempat ni la...aku jmpa ngn hasben aku...yg masa aku blajaq dlu bestfren aku...pembuli tegar aku...pembenci aku no 1....

Tiap2 kali gadoh...tiap kali assignment 1 group...tiap kali lab kena 1 group jgk...pastu nama dekat2 plak tu..tiap2 kali final exam dia blakang aku...no id pun after aku ja pon...tiap kali nak exam wat study group rmai2...tiap kali lepas hang aku buli each other...tiap2 kali tu la makin rapat....

Tapi tak berchenta la time blajaq tu...kira mcm kwan baik gilaaaa laaa...mcm best buddy gitewww....aku plak jenis selamba...lantak hg lah....ada aku kesah...

Buli la mcm mana pun....tp aku whatever...bring it on...hahaha...jenis perempuan hati batu dia kata....keringgg....kalau pompuan lain sure dah nangis teresak2 dah....aku???pfftttt.....

Tapi bila da abih study...bila da xjmpa tiap2 hari...stil la kol tnya kabar msing2...everyday ok...

Mula la time tu hati ni rindu...sentap semua ada...hati pun da tak kering lgi dah...dah mula jd mcm jelly...asik ckp kt fon ja...smp la keja kt penang...tp stil x couple2 lg jugak...

Mamat ni poyo gila i tell u...kunun kami buddy bff la jerrr...phewww...mak is sentap...ko caring bgai nk rak kat mak...is bff jerrrrr????ngeng betoi...

Sampai la kunun2 mak is merajuk n membawa diri...xmau kawan lg dah ngn mamat poyo ni...mcm mana mak nk kawan ngn laki laen kalau hari2 mak wajib dengaq sora dia...tp dia???kawan baik jer lah kunun sgt...

Last2 dah hilang sebulan baru terhegeh2 nak cari...baru dia tau rasa lost...baru kau tahu tamparan wanita ni kennnn....wakakaka padan muka...tu la bajet kan....dia taktau...takdak org lain yg sayang dia mcm aku sayang dia....caring dia mcm mana aku caring kt dia...baru dia tauuuuuu.....baru dia tau rasa lostttt...klau dak...apa2 pompuan ni ada kan....bff n merangkap buddy la katakan...hewhew.....

Now.....






Here we are....
Happily married with one lovely daughter Adriana Arissa Binti Amir Mohammad Firdaus(phewwww berpeluh den type nama anak den senapas ni haaa...namo anak tak pjg sgt...nama apak nya panjang nauuuu)....
N looking foward with more n more kiddos...hikhik(gatai...oh aku xpregnant pun walaupun nmpk mcm ya...cisss....family planning ok!)

Happy 2nd Anniversary dear husband...a.k.a my bestfriend...my soulmate...my enemy...my bedmate...my roomate n my housemate....

I love u like a love song baby~~




posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png