Agoda


Thursday, May 1, 2014

Playroom ideas

Since blik blakang tu akan digunakan sebagai playroom n jgk bilik dia nnt...

Maka....

Dengan ini....
Haruslah mula mencari idea2 yg cun n cute...
Sesuai dengan Adriana ni..




Must be colorful okeh!




Blackboard wallpaper ni mmg dalam otak aku dah nk letak dia



Colorful n cute!



Haaa tudia....nala punya besaq....buh baik punya



Senang nnt Adriana n adik2 dia conteng2 kt situ..their art master piece...wahhh adik2 gitu....



Owlie wallpaper ni pun cun gak...haihh

So korg mcm mana?berguna tak klau wat playroom?aku rasa mcm perlu ja...xdak la living hall tu brsepah ngn menan dia ja kan....

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. eee suka yg ada blackboard tu! best kalau ada playroom, kalau ada rezeki buat satu bilik mcm family gathering spot. playroom + bilik solat + bilik bacaan. best tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sab...alia mmg tgb cr idea utk bedroom+playroom utk Adriana
      ..mmg suka sgt idea blackboard tu...tp at d same time kena colorful n spacious utk dia main2 kan

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png