Agoda


Tuesday, April 29, 2014

Tak reti ahh

Lately sejak2 lepas operate...aku dah jdi mcm tak reti masak...masak pun mcm tasteless...tak sedapppp....
Mcm apa ntah taste semua ke laut...
Adakah disebabkan tekak aku yg stil sakit ni...
Haih la...
Jumaat ni kena p follow up check up blik...
Tak tau la tmbah MC lg ka mcm mana...
Tpi tekak ni mmg perit la...
Bersin xyah cakap la azab dia...
Mcm nak tercabut kerongkong rasa....

Sabaq ja lah....
Dugaan.......
Allah bagi dugaan kicik saja Alia....
Relaxxx sudahhhh....

Ok lah.....
Go to go....

Tengah berusaha up balik yield susu...
Sebab agk drop sebab kurang mnum sbb tekak sakit nk telan....kena telan ayaq sejuk ja...ketaq gg oiii



Currently ni sumber bacaanku...

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png