Agoda


Monday, April 14, 2014

Pedicure at home...

Selalu kalau berus gg lama kita akan terus campak ja kan dlm tong sampah..
Tpi setelah aku tgk cita The Doctors...ada sorg minah ni yg pndai psal pedicure ni wat demo...
Just by using an old tooth brush...n tooth paste...tak kesah la jenama apa kan..
Dia tested kat doctor dlm program tu...





So feedback doctor tu ckp dia rasa kuku kaki dia rsa refreshing n shinning sgt...

So aku pun test la jugak kat kuku kaki aku...mmg serius best ilang la cagu2 yg ada skit2 tu..nk pedicure bgai kt nail spa mmg tak la ngn Adriana kemain lagi skrg ni...kuku kaki pun rsa best..shinning...sedap oiii

Wat kt laki den...dia pun suka...aku test kt kuku jari kurang nmpk kesan...kat kaki mmg obviously kot kesan dia...

So korg...xyah buang om toothbrush korg yg da rongak2 tu...guna tonyoh kaki plak..nk p.pedicure mau la rm40 pling murah kan..ni haa...guna toothbrush buruk ja pun da boleh dpt kesan mcm gitu...

Oklah...heppy trying ya

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png