Agoda


Tuesday, April 29, 2014

Ketinggalan....

Disebabkan MC dan boring..dan kebetulan aku mmg nak cari botol baru utk Adriana...maka...aku dengan slamber...drive p ke Queensbay sorg2...
Haihhh laaa...seronoknya p Queensbay time org gheja...nikmat..parking senang...p kt ground level ja...kalau hari cuti..nan hadoo...pastu parking pun murah...RM1 ja aku byaq parking hari ni..
Smpai ja cpat2 p ke Jusco/Aeon...
Cari NUK pnya botol yg wideneck...ada...satu set ada 2 botoi...RM69...pfttt...mahainya....tapiiii....silicone la pulak...aku nak yg latex...Adriana da biasa ngn NUK latex tpi yg narrow neck pnya...saja kot2 aku tukaq wideneck ni dia mnum byk skit kot kt umah Bbsitter dia...kot2 dia rsa mcm mnum dr badan aku...ehhhhh...
Disebabkan xdak botoi wideneck yg ber-teats kan latex...so aku decide beli ja botoi wide neck Baby Kiko...RM9 per bottle...beli 2 bijik...pastu aku beli ja teats NUK latex yg wide neck ja...jimat n seppp duit aku..ehhh...duit laki aku....
Pastu...dari hari tu lg aku nampak Sephora da open kat Queensbay....so harus lah msuk n cari...usha dan beli apa yg patut...

Macam dah lama gila kot tak beli make up...asik shopping kt Adriana ja...
So maka hari ni...setelah ditimbang tara...
Maka....

Ini lah...

Hasil tangkapan ku....




Ada lagi 1 tapi rahsia...
Xleh reveal k...

Kenapa aku beli Naked 2 and bukan Naked 3?

Sebabnya aku rsa aku lebih suka color2 Naked 2 banding yg 3 pnya...3 mcm soft skit color dia...yg 2 pnya more dark skit...
Tpi both Earthy color la...
Ketinggalan kan...org da beli smpi Naked 3...tapi aku beli yg Naked 2...

Yg bestnya lani Sephora bg freegifts...



*make up pouch
* tarte mascara(yeayyy)
* nail colors
* Clinique moisture surge(maciam tau2 ja duk nak beli ni kan!!)

Apa pun abeh la mama Adriana oi...cik pora da bukak kat Queensbay puleks...jenuh nak tepih la lepaih ni

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png