Agoda


Wednesday, April 30, 2014

iHeart organizing

Suka keadaan yg organize...
Tp selalu tak ter organize...
Ada ja yg brselerak kt mata...

Maciam mana tu nak wat....

Adriana pulak suka "kemas" cara dia...

Mama kemas mainan dia...buku dia..toys dia....nnt dia tolong "kemas" jgk...

Pitammmm

Lani...mama start organize mama pnya make up dulu lah...

Nnt mama pikiaq len nak wat maciam mana segala toys..menan Adriana bagai tu...

Nnt mama akan pujuk papa wat bilik belakang tu playroom aka bilik tdoq Adriana skali...walaupun tau...lmbt g kot Adriana nk tdoq lam blik tuu...



Guna bekas putik kapas tu...
Buh segala maskara...
Berus...
N cotton face(ni tiru konsep kat Sephora hari tu)




Lippies...segala mak nenek lipsticks...lipgloss bagai semua dalam ni...beli bekas ni kat ikea..dah lama...ada 3 color semuanya...tpi tak ingat la hrga dia brpa kan



Pastu yg belakang bekas lippies bagai tu...segala mak nenek serum...serum muka...rambut...toner bgai la dalam tu...yg tu guna bekas ferero rocher ja...niat dlm hati nk beli clear vinyl organizer tu xtercapai lagi...maheiii nya lahhh...tak koser makkkk...



Ni pulak bekas letak perfumes n eye pallets bagai....
Guna kotak kasut...balut...siap...guna!



Yg ni plak.drawer yg rona roni td tu...
Dlam ni ada foundation....tak tersusun lgi sbb still serabut



Yg second drawer...ada blusher ngn eye shadow...



Yg ni pun blusher ngn foundation jugak...main letak ja ni...

Caca marba lagi utk drawer comels tu...

Pastu tdi mula la wat project utk label kan...


Tetiba pulak mek.kenit ni.kacau mama dia ajak main...layan lah dulu...
Projek tergendala....


Ermmmm....korang....
Aku ada nak letgo make up aku yg aku tak pakai sgt....

Ada yg nak tak?
Bgi free ja...
Malas nak.semak2

Nanti aku gtau mcm mana ya...

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png