Agoda


Wednesday, February 26, 2014

Blackboard wallpaper anyone?

Ok...
Sapa ada anak kecik yg suka2 hati duk contiang kat dinding tu..angkat tgan kaih..
Nak marah..xleh..sbb tu kan part of their learning process...
Apa kata korang make over skit dinding korang tu jadi blackboard...
Nak kena cat ke?
Xpayah...
Pakai wallpaper ja nokss...takyah ssh2..


Tgk haaa....suka ja anak2 berkarya...
Aku ni tak sabaq pulak nk tgk Adriana berkarya kat black board dia nnt haaa...
Suka2....



Sesuai jugak kan...utk budak2 yg tgh blajaq n nk wat peta minda ka...practise nk present ka apa ka..
Tak ckup ngan tu...
Korang jgk boleh potong ikut suka korang bentuk mcm mana pun utk korang lekat kat jars ka...feeling2 ala2 Martha Stewart kennnn....
Suka mak jemah oiiii

Ni contoh2 chalkboard labeling kt jars


Nice kan


Yg ni pulak soo suwittttt gituuuu....

So

Apa lagi korang....
Kalau berminat leh whatsapp utk order tau....
WhatsApp kt num ni ya 0133363775

Okeh nak cita psal blackboard wallpaper ni....
Ukuran dia: 45cm x 200cm
Free: 5 batang colorful chalks!
Harga: RM43 ja satu roll....

Kalau berminat....
Leh whatsapp jer k....
0133363775
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png