Agoda


Friday, January 17, 2014

Baik betul nenek ni...

Ni cita nenek kt negara omputih la..
Tak ingat la kat mana..
Tp amazing la kan..dia bg umah yg dia duk tu kt anak bongsu dia..anak pompuan dgn 5 org cucu dia rumah yg dia duduk...sbbnya anak dia tu bru ja kehilangan rumah dia...n disebabkan rumah tu cuma ada 2 bedrooms ja...dia decided utk bina satu cabin la konsep umah ni kt blkng yard dia...n jangan taktau dia buat sdri tau without hiring any contractor. .yg tlg dia cuma cucu dia ja...


Kecik ja 8 x 10 ja...n dua tingkat ok!


Ada dapur yg just nice


Ada tmpt nk letak pinggan mangkuk dia


Siap ada sofa lg ok!


Tv pun adoooo


Just nice!


Tangga nk ke atas


Ada walk in closet n rack skit


View kt ats!


Katil nenek tu..


Pndai dia organize kan..

Sumber: http://www.viralnova.com/grandma-tiny-house/
posted from Bloggeroid

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png