Agoda


Monday, December 9, 2013

Supplement untuk melegakan migraine

Korg selalu migraine tak?
Kalau selalu tu jgn amik mudah ja tau...
Sbb apa aku kata jgn amik mudah...sbb selalunya kita2 ni bila migraine ja mst amik jalan mudah telan painkiller or ponstan ja...yg side effect dia kita tak tgk mcm mana kan



So mcm aku ni...sekarang ni da xamik mudah dah sejak2 terjebak ngn Shaklee ni..
So adai migraine mnyerang ja dgn pantas terus telan ni...


2 biji ostematrix
1 biji bcomplex+folic acid

Kenapa ostematrix ngn bcomplex+folic acid ni?
Sebabnya...kandungan magnesium dalam ostematrix ni dipercayai dapat merawat sakit kepala...disamping menghilangkan stress...sama jugak mcm bcomplex ni...bcomplex pun dapat menghilangkan stress...sbb migraine ni kdg2 jdi bila kita terlampau stress...
Disamping tu kalau korg stress tu jgn lupa pada yg Esa tu..mntk sama Dia release kan stress or bebanan yg korg rasa tu...In Sha Allah stress akan kurang n migraine korg pun boleh hilang...

So sesapa yg nk order set ni mcm biasa boleh whatsapp or sms aku 0133363775
Harga? Dont worry...harga mampu milik punya la dan x memecahkan poket korg...
Kalau makan ponstant lama2 boleh pecah perut oiii

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png