Agoda


Saturday, December 7, 2013

Product review: Pixy make up remover

Rasanya brand Pixy ni lately quite famous la jgk kan...aku pun terjebak dgn Pixy 4 thun lpas bila start pkai 2 way cake dia...dah la murah..best pulak tau...gila kau tak suka...menda murah...pastu best...mmg la kan wajib suka!
So kat sini aku nk review psai Pixy Make Up Remover plak...

Beli yg kecik dulu nk try.best ke tak best..ternyata best!!


Muka bermekap...


Ni after tenyeh Pixy pnya make up remover...best!

Biasanya kalau make up remover lain based dia mcm oily...tp ni tak..yg ni ada madu...dats y muka korg tak rasa berminyak ka kering ka...
Sekali calit ja dah le tanggal utk simple make up..kalau make up penganting kena tonyoh lebih skit la rsanya...
Yg puff kedua pun utk kesat2 balance make up yg tertinggai without re-apply balik make up remover ni kat atas cotton puff tu....


See...very the senang tanggal...comes in cute size...senang nk bwk travel ok...so takdak alasan la nk bg bila nk solat tak remove dulu kan make up korg tu...

Aku nak bagi 4.5 stars utk make up remover ni....

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png