Agoda


Tuesday, November 26, 2013

before n after

Sebelum dan selepas….
Dulu sebelum kawen tiap2 malam wajibul ghunnah brgayut dulu sblum tdoq pling sat pun 15 minit….
Lani selepas da kawen…ckp kt tipon hal2 penting ja
Aku:hello…u kt mana?
Amir: I kat site…awat?
Aku: da mkn?
Amir:dah…
Selalu dia takkan tnya aku balik da mkn ke belom sbb dia tau kompem bini dia takkan skip meal pun..nak2 jd penyusu tegar ni….muahaha
Amir:awat?
Aku: I lambat skit..amik Adriana ok..
Amir: tu mmg keja I kot…
Aku: haa..mmg pun…kalau tak larat mask..u tapau apa2 leh tak?
Amir:OK…
Aku:ok lah..babai now
Amir: bye..
Lani cakap x smpai 2 minit aku rasa…mcm tu la bila da kawen…
Nak cakap apa pjang2 kot fon…blik  umah membebel pokpek depan muka dia..lgi feel…
Dulu sebab takdak dpn muka…tu duk rsa rindu dendam….ehhh…
So takyah la nk terasa bagai laki korg tak romantic mcm sebelum kawen ka apa ka..sbb kita sdri pun bila da kawen jdi mcm monster inc jgk…n lagi satu kalau da nama pun laki melayu mana ada istilah romantic2 ni…abeh2 sgt romantic pun kt umah ja..tu pun ada makna…nk umpan apa2 la tu…bila umpan da mngena kena la cpt…fast n furious al maklumlah ada anak lani…..hoho…
Oklah…entri merapu sat…


biasa lah..ini lumrah dan hakikat...lelaki melayu mmg tak romantik!

2 comments:

  1. kahkah..setuju sgt ngan entry Alia..

    mmg lelaki melayu tak romantik..zaman bercinta kemain lagi kan..hahahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betoi kan kak shila...mmg sgt tak romantik kot

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png