Agoda


Monday, September 30, 2013

Testimonial Advanced Joint Health Tablet Shaklee

Ni testimonial diri aku sendiri yer...


Aku start consume AJHT ni last two months. Sebab utama consume AJHT ni sebab lepas ja delivery hari tu aku kena tendonitis or radang tendon/ sendi kat dua2 belah tangan…so memang sangat lah azabnya..dengan nak breastfeeding lagi..dengan nak angkat anak lagi..tiap2 kali kalau kena angkat Adriana ja mesti ayaq mata menitik…serius sakit nak mati oi….nak pulas tangan pun takleh..silap2 hari bulan menjerit or menangis…
Bila masuk bulan kedua lpas pantang tu tak ok2 jugak..angah refer  kat ortho..tpi depa check mmg takdak apa..just radang sendi ja sebab beranak..dapat la ponstant…tapi larat la nak makan ponstant kan…takkan tiap2 kali nk mandi or nk menyusukan Adriana nak kena makan ponstant kot…nehi2…too much ponstant not good for us…dah la aku ni mmg bangsa ada gastric..lagi la kan…masuk 3 bulan pun kjap ok kjap tak..silap pusing tangan..menangis2 meraung raung…
Bila masuk 4 bulan pun still the pain is there…aku amik keputusan sebab biasanya after 3 mnths delivery kalau tak ok jugak maybe have to go under surgery. Which is totally a BIG NO for me..taknak la go  for surgery..sakit cser tak abeh lagi dah nk kena seriau menda lain plak..mana lagi nak menyusu nya…kangg tak pasai2 drop pulak milk yield….NO NO NO…
Then terus beli AJHT ni kebetulan time tu ada promotion buy 6 free 1 kan..terus grab the chance..alang2 kan..so bila consume dalam seminggu tu dengan ostematrix kan…mmg rasa tangan da makin Ok..no more tetiba selop sorang2 n nangis2 kat bilik….seriously ni bukan auta tauu….lpas tu bila encik hasben pun kata sakit2 pinggang duk wat keja bertukang ni bagi la jugak dia makan dengan ostematrix…Alhamdulillah..da kurang sakit pinggang katanya…
So kat sini pun nak promote sekali lah…sesapa yang ada rasa sakit2 kat urat2 or sendi2 ni eloklah try AJHT ni..berbaloi…tak rugi pun ikhtiarkan ..dari nak tahan sakit n kena operate..baik amik supplement mcm ni..kalau berminat untuk dapatkan supplement ni..jangan segan2 whatsapp or sms ya…0133363775..kalau nak bagi kat mak ayah yang sakit2 sendi or urat pun mmg bagus gila ok….



 Retail price:RM124My Price:RM115


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png