Agoda


Wednesday, August 7, 2013

Kegunaan lain Clorox

Selalu kalau cakap psai clorox mst trbayang2 rendam baju puteh masa sekolah dulu kan dek disebabkan makan secara loqlaq n kuah tertumpah ka..mcm2 lah...
So biasanya kita ni da familiar yg clorox ni biasanya kita guna utk lunturkan segala kekotoran kan...

So ni la clorox2 yg selalu kita tgk kt malaysia ni kan...so d main composition of dis clorox is clorin...which is clorin ni mmg sgt2 terkenal boleh inhibit microbes pnya growth. ...so agak2 kat mana yg pling byk n syok microbes dok membiak dengan jayanya? Msti la kat toilet kan...
Da byk brand aku try sebab aku ni kan mnyampah kalau tgk toilet aku kuning2 ni...mcm2 la harpic la apa la..tetap sama...aku tak ingat harpic ka apa ada yg clorox pnya version...
So mlm tdi...aku ngn laki aku pun telah splash2 kan clorox di setiap pnjuru jubin toiket aku...n after 30 mins...laki aku rinse all the clorox...n the results...gila walaaa....xdak langsung kuning...puteh brkilat ja toilet aku...heee...suka mak...xpyah nk sentai2 bagai...tp kena ingat satu ja..bau clorin ni kuat..so prepare kan mask beforw korg msuk utk rinse sbb aku mmg xtahan bau dia....tpi serius ckp la..beli clorox sebotoi tu bru ja brpa kan..tp kesan dia mak datuk!!!


Ni gmbaq hiasan ja..ehsan mr gugel..xsompekkk den nk tgkp gmbaw bfore after haaa...
Oklah mak2 di luaq sana....boleh try naaa...xyah beli harpic mahai2 dah..guna clorox pun bolehhhh!!!

posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png