Agoda


Tuesday, July 30, 2013

Rumble Tuff Duo breast pump review

rasanya macam da lama da kata nk wat review psai Rumble Tuff Duo Breast pump ni...rsanya dis pump mcm sangat savior kot..kalau tak kena la aku beli Medela Freestyle tu kan..dah la mahai...3 or 4 kali ganda harga rumble tuff...depends kat mana beli medela FS tu la kan...
since pump ni sgt bgus....4 in 1 kan...double boleh...single boleh....electric boleh..battery boleh...manul pun boleh kn...so I decided nk jual pump ni....bukan yg second hand...but new one...so sesapa yg berminat boleh la dapatkan...n check my fb page...click here

ok back psai pump ni...
apa yang aku suka sangat?
  1. sgt murah untuk double pump kot
  2. ringan...lgi ringan dr FS kot
  3. boleh convert to manual & single pump & battery
  4. suction tak sakit..boleh adjust level suction
jangan tak caya disebabkan jatuh cinta ngn RT ni...aku beli dua kot...satu spare pkai kt umah..satu lgi untuk pakai kt kilang or travel...beli dua pun harga baru setengah harga FS yg aku gila2 kan sgt dulu tu..nasib aku wat keputusan bijak beli RT instead of FS...
at first masa aku ckp kat Amir aku nk give a try to RF instead of FS..membebel jgk dia...dia kata duet da spare kan utk FS...kenapa nk change to RT plak..so discuss pnya discuss...aku pun pujuk dia..why not give a try kan...lgi pun tak semestinya murah tu tak berkualiti kan....just because dis brand still new in the market..so harga dia takdak lah mahai kan....tp time aku beli few months back takdak la semahai la ni...hihi...mahai2 pun still x semahai FS kan...
so i would recommended to all new mothers out there...give a try to dis brand...murah pun murah...boleh like my page ya..boleh search kat FB: Arissa Mama  n Baby One Stop Center...byk lagi brg2 baby lain yang juai kat sini..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png