Agoda


Thursday, May 30, 2013

Running man...



Kesian kt aku kn...bru nk trjebak dgn running man yg bongok ni....
Tak sabaq tunggu jumaat sabtu nk tgk running man....
Dlm byk2 ekoq tu yg pling aku suka si zirafah tu sbb dia pling bongok n ngeng thap maksima....hihihi....

Ni semua salah laki aku sbb dia la trlrkat dulu ngn running man ni...drag dgn2 sky sekali...nk gelak kuat xleh takut Adriana ttjaga dr lena....kang trkezut intan payung aku tu haaaa....



Ok la who is ur fav running man?

Gtg...tgh pump stock Adriana syg ni...
Babai

Gudnite seme


posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. zirafah tu mmg..! slalu wat spoil dlm group die kan. hehehehe
    Sya xde La minat. tp kLW da ter-tgk tu mmg gelak xhengat La..
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesuai ngn gelaran dia pengkhianat...hihi

      Delete
  2. once u watch running men u will stuck with them forever hihi.. dolu2 pun x minat sangat gara2 family outing1 (sebelum ganti runniing men)
    aku terjebak segala mak dato variety show korea hihi best kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...so far running man ja i terjebak....sebab translation dia pun agak2 banggang2 alam jugak..hahaha..suka!!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png