Agoda


Sunday, April 21, 2013

samsung galaxy s4 review...

Malas betul nk describe kemantapan f9n ni...tgk video pun mlas nk cita dah..nsi la aku ni bkn gadjet freak...so xdak la meroyan sgt...hehehe...sebenaqnya citanya da dot note 2...sbb tu kena diam...tgan ke dada...mata ke atas...
Cesss....ingat lgi hr tu beria2 aku nak kan s3...bila note 2 kuaq pun akj ckp kt amir aku nk s3 kalau sl aku lingkup nnt...tup2....sbb aku ni kan jnis nk multitasking la kunun...update blog pun smua nk guna kot celah fon ja...so harus lah cari yg super multitasking mcm note 2 ni..hehe...alasan...tapi bila aku tgk video ni terus aku nyampah pulak dgn samsung ni...paehal korg ni samseng sgt haa...wat mcm2 sgt utk sg4 ni...cesss...sgt cess kan...laki aku yg konon nk sesama pkai note 2 ngn aku trus cancel plan..nk tunggu sg4 katanya...nk search tenet scroll ngn mata katanya....
Ini semua poyo....
Gilosss....malas den nak layan...
Iphone 5 nk challenge sg4? Sg3 pun xlpas spatah lagi sg4...blackberry z10...lagi malas nk cita..RIP ja la blackberry dr dunia sematfon ni....
Oklah..chow...update laju2 ni sbb nk join adriana tdoq...
Babai

Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png