Agoda


Sunday, March 10, 2013

photo book

heee...eksaited kan kalau dpt purchase photo book murah2...selalu tgk kat Groupon pun pling cikai2 RM30+ kan...ni dpt rm10 ja..ko hadooo? kat mana tu?

cekidaut yoooo....
meh click sini kalau korang nak wat pohotobook utk baby korang ka....e-day ka...nikah ka sanding ka for those in tight in budget...tapi dat price is for first trial la...
kalau korang nak purchase yg lain ada mcm2 haa package...worth it la...kadang2 ada sesetengah org budget utk photographer kan tight...n selalu nya photographer pun akan mark up price kat album ni haa...
so kalau korang ni kategori yg pndai edit gmbaq sendri..eloklah korang purchase ja package kat sini...edit sendiri..pastu donlod ja software utk custom album n photobook kat cni...



jom...tunggu apa lgi..happy purchasing!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 photo p18_zpsnhtphbmr.png